aug 032010
 

Kunne du tenke deg å være med på er en tur til Danmark? Nei ikke med danskebåten for å feste, men ned til Ringkøbing Fjord for å ta bilder på ordentlig sandstrand.

Turen er avlyst!

Jeg ønsker å ha med en eller flere modeller ned til Danmark for å sjekke ut om dette er ett alternativ til beach foto neste sommer. Har aldri vært der før, så noe tid går med til å finne lokasjon, men det ser ikke ut som om blir noe problem. Ikke når jeg ser på alle bildene derifra.

Se google maps.

Planen er som følger.

  • Avreise fra Asker en fredag kl 15
  • Avreise med Colorline SuperSpeed fra Larvik kl 17:30
  • Reiser fra Hirtshals ca. 21:30 og er fremme på campingen ca. 0200 natt til Lørdag
  • Bo to netter i camping hytte beregnet for minimum 4 personer. Skaffer hytte med to køyesenger. Vi må bruke campingens dusj og bad fasiliteter.
  • Fotografering hele lørdag. Typisk hot’n’sexy i badetøy og andre sommerklær.
  • Avreise søndag, båten går 12:45 fra Hirtshals.
  • Vi er tilbake i Asker ca. kl 18 søndag kveld.

Planlegger å ta en helg i slutten av august eller starten av september. Dette er utenfor turist sesongen, og det burde ikke være så alt for mye folk der nede. Her burde det være alle muligheter for å få kule bilder på / ved sandstrand. Det er milevis med strender nedover der.

Pris blir antakelig 1300,- pr person. Dette inkluderer båtbillett, mat på båten nedover og hjem, overnatting i 2 døgn i camping hytte med plass til 4, diesel og bompenger. Og selvfølgelig masse fotografering

Vi må ordne oss mat og drikke for lørdagen.

Jeg betaler også for denne turen, siden jeg aldri har gjort dette før, så koster dette meg rundt 1800,- litt mer enn modellene betaler.

Er dette noe du kan tenke deg og har anledning til?

Da er det bare å fylle ut kontaktskjema, så tar jeg kontakt med deg snarest.

Sorry, the comment form is closed at this time.